استفاده آسان و جالب از لیموترش در آشپزی
موضوعات : آشپزی و خانه داری
لیموترش یک طعم دهنده کلیدی در دستورات آشپزی است. اما معمولا بیشتر از نمک و برخی از ادویه ها به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذا در آشپزی استفاده می شود. حالا این چند راهکار ساده و آسان را در مورد استفاده از لیموترش در آشپزی بررسی کنید.
استفاده از لیموترش در ماهی بخارپز شده
برش هایی از ماهی را درون ماهی تابه بگذارید و اطراف آن را لیموترش بریزید جوری که در هنگام بخارپز شدن با عطر لیموترش مخلوط شود
جلوگیری از به هم چسبیدن ماکارونی لیموترش
وقتی ماکارونی یا پاستا را آبکش می کنید ممکن است این رشته ها به هم بچشبند و حتی ترک بخورند به همین خاطر در هنگام جوشاندن آن دو قاشق چایخوری آبلیمو به آب اضافه کنید تا ماکارونی کاملا سالم و خوب باقی بماند
طعم دادن به سوپ و خورش
اضافه کردن آبلیمو به سوپ مرغ موجب از بین رفتن بوی نامطبوع مرغ در آن می شود همچنین می توانید با استفاده از ابلیمو به خورش های خود یک طعم استثنایی بدهید.
جلوگیری از سوختن غذا با آب لیموترش
شما همچنین میتوانید مرغ یا ماهی را آغشته به لیموترش کنید که اینکار باعث می شود که غذای شما بیش از حد پتخته نشود و حالت سوختگی به خود نگیرد.
تازه نگه داشتن سبزیجات با لیموترش
با اضافه کردن دو قاشق چای خوری به سبزیجات مثل کاهو و سبزی خوردن موجب می شود که سبزیجات تازه باقی بماند.
گروه ترجمه فان بیز/ ع. گنجی
دیدگاهتان را بنویسید