ایزابل اوپر، بازیگر فرانسوی اسکار فرش قرمز
ستارگان معروف روی فرش قرمز در مراسم اسکار ۲۰۱۷
ستارگان و هنرپیشگان معروفی که در مراسم اسکار ۲۰۱۷ روی فرش قرمز رفتند. مراسم اسکار ۲۰۱۷ هم برگزار شد و همانطور ...
دوچرخه سواری دختران بی حجاب خیابان تهران
دوچرخه سواری گروهی زنان عراقی در خیابان
در اقدامی برخی از زنان عراقی تصمیم گرفتند جهت رواج دوچرخه سواری و برطرف کردن رواج عرفی در جامعه اقدام ...
عکس/ مانتو جلو باز دخترانه ۹۵
در بهار ۹۵ بسیاری از دختر ها به دنبال مانتوهای جلو باز جدید و زیبا هستند تا در فصل جدید ...
عکس حیوانات بزرگ,سگ بزرگ
عکس/ حیوانات بزرگ و واقعی
در بعضی از گونه های حیواناتی که ممکن است از نزدیک یا در تلویزیون دیده باشید نژادهایی هستند که بسیار ...
راه رفتن ,افزایش سوخت و ساز
بالابردن سوخت و ساز بدن
افزایش سوخت و ساز بدن علاوه بر سلامت باعث کنترل وزن نیز می شود. بسیاری از افرادی که وزن زیادی ...
طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار
فکر کنم طرز تهیه پاپ کورن ساده را همه افراد بدانند. فقط کافی است مقدار کمی روغن و نمک را ...
مویز،خوردن مویز برای زن باردار،مویز و تقویت جنین
خواص خوردن مَویز برای جنین
حتما با خواص و فوایدی که مَویز برای بدن دار آگاه هستید. یکی از عمده فوایدی که برای مویض گفته ...
روانشناسی رنگ،روانشناسی رنگ زرد
روانشناسی رنگ ها
روانشناسی رنگ قرمز میگوید که این رنگ با ایجاد احساس هیجان در مردم، فعالیت امواج مغزی انها را تحریک کرده، ...
تغذیه،کاهش کلسترول،کاهش چربی خون
غذاهای مفید کاهش کلسترول خون
خوردن ماهی های چرب به سلامت قلب و عروق کمک می کند زیرا ماهی هایی که طبیعت چرب  دارند و ...
ماسک میوه،لیفت صورت،میوه جات مفید پوست
جلوگیری از افتادگی پوست با خوردن میوه
شاید تصور می کنید که داشتن پوستی قوی و سفت فقط در با استفاده از کرم ‌های گرانقیمت و صرف ...

اموزش پخت میگو پلو مجلسی

   موضوعات : آشپزی و خانه داری

زمان آماده سازی : ۳۵ الی ۴۰ دقیقه

طرز تهیه میگو پلو
مواد لازم برای ۳ نفر :

 برنج  ۲ و یک چهارم پیمانه پلوپز
 آب برای کته ۳ و یک چهارم پیمانه پلوپز
میگوی پاک شده ۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم
 زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری
خلال بادام ۳ قاشق غذا خوری
جعفری یا گشنیز خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
هویج خلال شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
زعفران دم کرده ۲ فاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
شکر ۲ الی۳ قاشق مربا خوری
پیاز داغ طلایی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد

طرز تهیه :
برنج را شسته و نمک بریزید بعد از دو سه ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید و یکی دو بار به آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید .

خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (کتری ، بخاری ، سماور ) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود .

از طرفی دیگر دو لیوان آّب در قابلمه ریخته روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید .

هویج های خلال شده را هم با مقدار کمی آب  بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید .

زرشک را هم خوب شسته و با اضافه کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید زرشک نباید زیاد تفت داده شود چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود .

جعفری را هم خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید .
برنج که دم کشید مواد آماده شده را لا به لای برنج یا روی برنج تزئین کنید .

 

منبع : ashpazierangin.blogfa.com

تگ های مطب : ,,,,
ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۴ | تعداد بازدید : 555 بازدید | کد مطلب: 1773
googleplus stumbleupon digg cloob twitter facebook فریندفید اشتراک در بالاترین delicious linkedin

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.