ایزابل اوپر، بازیگر فرانسوی اسکار فرش قرمز
ستارگان معروف روی فرش قرمز در مراسم اسکار ۲۰۱۷
ستارگان و هنرپیشگان معروفی که در مراسم اسکار ۲۰۱۷ روی فرش قرمز رفتند. مراسم اسکار ۲۰۱۷ هم برگزار شد و همانطور ...
دوچرخه سواری دختران بی حجاب خیابان تهران
دوچرخه سواری گروهی زنان عراقی در خیابان
در اقدامی برخی از زنان عراقی تصمیم گرفتند جهت رواج دوچرخه سواری و برطرف کردن رواج عرفی در جامعه اقدام ...
عکس/ مانتو جلو باز دخترانه ۹۵
در بهار ۹۵ بسیاری از دختر ها به دنبال مانتوهای جلو باز جدید و زیبا هستند تا در فصل جدید ...
عکس حیوانات بزرگ,سگ بزرگ
عکس/ حیوانات بزرگ و واقعی
در بعضی از گونه های حیواناتی که ممکن است از نزدیک یا در تلویزیون دیده باشید نژادهایی هستند که بسیار ...
راه رفتن ,افزایش سوخت و ساز
بالابردن سوخت و ساز بدن
افزایش سوخت و ساز بدن علاوه بر سلامت باعث کنترل وزن نیز می شود. بسیاری از افرادی که وزن زیادی ...
طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار
فکر کنم طرز تهیه پاپ کورن ساده را همه افراد بدانند. فقط کافی است مقدار کمی روغن و نمک را ...
مویز،خوردن مویز برای زن باردار،مویز و تقویت جنین
خواص خوردن مَویز برای جنین
حتما با خواص و فوایدی که مَویز برای بدن دار آگاه هستید. یکی از عمده فوایدی که برای مویض گفته ...
روانشناسی رنگ،روانشناسی رنگ زرد
روانشناسی رنگ ها
روانشناسی رنگ قرمز میگوید که این رنگ با ایجاد احساس هیجان در مردم، فعالیت امواج مغزی انها را تحریک کرده، ...
تغذیه،کاهش کلسترول،کاهش چربی خون
غذاهای مفید کاهش کلسترول خون
خوردن ماهی های چرب به سلامت قلب و عروق کمک می کند زیرا ماهی هایی که طبیعت چرب  دارند و ...
ماسک میوه،لیفت صورت،میوه جات مفید پوست
جلوگیری از افتادگی پوست با خوردن میوه
شاید تصور می کنید که داشتن پوستی قوی و سفت فقط در با استفاده از کرم ‌های گرانقیمت و صرف ...

روش تهیه شیرینی بدون قند

   موضوعات : آشپزی و خانه داری

آموزش درست کردن شیرینی بدون قند, روش تهیه شیرینی بدون قند

بسیاری از آنهایی که قند بالایی دارند و یا به دیابت مبتلا هستند نمی توانند شیرینی مصرف کنند. در اینجا آموزش تهیه شیرینی بدون قند را برای شما آماده کردیم که افراد مبتلا به دیابت هم بتوانند از این شیرینی میل کنند.

کمپوت میوه مخلوط

مواد لازم برای ۸ نفر

مخلوط میوه‌های خشک ۴۵۰ گرم (زردآلو، سیب، آلو، کشمش، انجیر، گلابی و . . .) ۱۰۰۰ کیلوکالری
آب ۴۷۵ میلی‌لیتر ۰ کیلوکالری
آب یا پوست لیموترش از ۱ عدد لیمو ۰ کیلوکالری
چوب دارچین ۱ عدد ۰ کیلوکالری
ماست کم‌چرب به دلخواه

روش تهیه شیرینی بدون قند (کمپوت میوه مخلوط)

میوه‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و آب را به آن بیفزایید و یک شب نگه دارید. میوه‌ها را در صافی بریزید، ولی آب اضافی آن را نگه دارید. اکنون آب باقیمانده را در ظرف مناسبی بریزید. پوست لیمو یا آبلیمو و چوب دارچین را به آن بیفزایید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس حرارت را ملایم کنید و میوه‌های خشک را به آن اضافه نمایید. میوه‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند. میوه‌ها را از شربت خارج کنید و در ظرف پذیرایی بریزید. شربت اضافی را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود. شربت را روی کمپوت بریزید و با ماست گرم یا سرد میل کنید.

برش‌های جو دوسر

مواد لازم برای ۸ عدد
جو دو سر آسیاب کرده ۱۷۵ گرم ۶۳۰ کیلوکالری
نمک یک‌دوم قاشق چایخوری ۰ کیلوکالری
بیکینگ‌پودر ۱ قاشق چایخوری ۰ کیلوکالری
کره ۱ قاشق غذاخوری ۱۱۰ کیلوکالری
آب ۵ قاشق غذاخوری ۰ کیلوکالری
جو دو سر آسیاب کرده (اضافی) ۴-۵ قاشق غذاخوری ۲۴۰ کیلوکالری

روش تهیه شیرینی بدون قند

فر را از قبل با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد (۳۰۰ درجه فارنهایت) گرم نمایید. پودر جودوسر را با نمک و بیکینگ پودر در کاسه‌ای مخلوط کنید. کره را همراه با آب در قابلمه کوچکی ذوب نمایید و به جوش بیاورید. سپس آن را به مخلوط جو دوسر بیفزایید و مخلوط کنید تا خمیر مرطوبی به دست آید. خمیر را روی سطحی که پودر جو دوسر ( اضافی ) پاشیده‌اید ورز دهید تا به شکل توپ یکنواختی دربیاید. یک سینی فر را برگردانید و آن را با کره قدری چرب کنید و روی آن کمی پودر جو دوسر بپاشید و خمیر توپی شکل را روی آن قرار دهید. روی خمیر پودر جو دوسر بپاشید و آن را به شکل دایره‌ای به قطر ۲۵ سانتیمتر درآورید. دایره را به ۸ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را کمی از هم جدا نمایید و برای حدود ۶۰-۵۰ دقیقه بپزید تا ترد شوند. سپس بگذارید بر روی سینی فر بمانند تا خنک شوند. اکنون آنها را بردارید و در ظرف زیبایی بچینید.

شیرینی ترد جو دوسر

مواد لازم برای ۸ ا عدد
جو دو سر آسیاب کرده ۱۷۵ گرم ۶۳۰ کیلوکالری
سوکرالوز (قند رژیمی) ۱۰ گرم ۴۰ کیلوکالری
تخم‌مرغ همزده ۱ عدد ۸۰ کیلوکالری
روغن آفتابگردان ۲ قاشق غذاخوری ۲۷۰ کیلوکالری

روش تهیه شیرینی بدون قند

فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید. دو سینی فر را کمی با کره چرب کنید. پودر جو دو سر و شکر را در کاسه‌ای بریزید. تخم‌مرغ و روغن آفتابگردان را بیفزایید و خوب مخلوط کنید. مایه فراهم کرده را ۱۵ دقیقه کنار بگذارید. با استفاده از یک قاشق چایخوری، از مخلوط حاصل بردارید و با فاصله بر روی سینی فر بچینید. سپس با چنگال خمیرها را پهن کنید تا به صورت دایره‌هایی به قطر ۵/۷ سانتیمتر در بیایند.
شیرینی‌ها را برای حدود ۱۵-۱۰ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند. بگذارید حدود ۱ دقیقه بمانند. اکنون شیرینی‌‌ها را با پالت از سینی جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شوند.

رولت قیسی و پرتقال

مواد لازم برای ۶ نفر
سفیده تخم‌مرغ ۴ عدد ۶۰ کیلوکالری
سوکرالوز (قند رژیمی) ۲۵ گرم ۱۰۰ کیلوکالری
آرد ۵۰ گرم ۱۷۰ کیلوکالری
پوست پرتقال رنده کرده از یک پرتقال کوچک ۰ کیلوکالری
آب پرتقال ۳ قاشق غذاخوری ۱۵ کیلوکالری
مواد لازم میانی
قیسی ۱۱۵ گرم ۲۱۰ کیلوکالری
آب پرتقال ۱۵۰ میلی‌لیتر ۵۰ کیلوکالری

روش تهیه شیرینی بدون قند (رولت قیسی و پرتقالآ)

فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سینی شیرینی در اندازه ۳۳×۲۳ سانتیمتر را چرب کنید و در آن کاغذ بیندازید. کاغذ را هم چرب نمایید. برای تهیه رولت، سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه‌ بزرگی بریزید و با دور تند همزن برقی هم بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس به تدریج سوکرالوز را بیفزایید و مرتب هم بزنید. آنگاه آرد ، پوست پرتقال و آب پرتقال را به مایه رولت بیفزایید و مخلوط کنید و مایه را در قالب بریزید. رولت را به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه در طبقه بالای فر بپزید تا حالت اسفنجی پیدا کند و کمی طلایی شود. سپس آن را از سینی خارج کنید و روی کاغذ روغنی بگذارید. کاغذ روغنی پشت رولت را از آن جدا کنید و رولت را از ضلع کوچک‌تر، رول نمایید و ۱ تا ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. حالا رولت را باز کنید و روی آن از مواد میانی بمالید و مجدداً رول نمایید. روی رولت را به دلخواه بیارایید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
روش تهیه مواد میانی
قیسی را خرد کنید و همراه با آب پرتقال در قابلمه بریزید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که بیشتر مایع جذب شود. سپس آن را در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره نمایید.

 

تگ های مطب : ,,,,,,
ارسال شده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ | تعداد بازدید : 3,843 بازدید | کد مطلب: 2056
googleplus stumbleupon digg cloob twitter facebook فریندفید اشتراک در بالاترین delicious linkedin

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.