ایزابل اوپر، بازیگر فرانسوی اسکار فرش قرمز
ستارگان معروف روی فرش قرمز در مراسم اسکار ۲۰۱۷
ستارگان و هنرپیشگان معروفی که در مراسم اسکار ۲۰۱۷ روی فرش قرمز رفتند. مراسم اسکار ۲۰۱۷ هم برگزار شد و همانطور ...
دوچرخه سواری دختران بی حجاب خیابان تهران
دوچرخه سواری گروهی زنان عراقی در خیابان
در اقدامی برخی از زنان عراقی تصمیم گرفتند جهت رواج دوچرخه سواری و برطرف کردن رواج عرفی در جامعه اقدام ...
عکس/ مانتو جلو باز دخترانه ۹۵
در بهار ۹۵ بسیاری از دختر ها به دنبال مانتوهای جلو باز جدید و زیبا هستند تا در فصل جدید ...
عکس حیوانات بزرگ,سگ بزرگ
عکس/ حیوانات بزرگ و واقعی
در بعضی از گونه های حیواناتی که ممکن است از نزدیک یا در تلویزیون دیده باشید نژادهایی هستند که بسیار ...
راه رفتن ,افزایش سوخت و ساز
بالابردن سوخت و ساز بدن
افزایش سوخت و ساز بدن علاوه بر سلامت باعث کنترل وزن نیز می شود. بسیاری از افرادی که وزن زیادی ...
طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار
فکر کنم طرز تهیه پاپ کورن ساده را همه افراد بدانند. فقط کافی است مقدار کمی روغن و نمک را ...
مویز،خوردن مویز برای زن باردار،مویز و تقویت جنین
خواص خوردن مَویز برای جنین
حتما با خواص و فوایدی که مَویز برای بدن دار آگاه هستید. یکی از عمده فوایدی که برای مویض گفته ...
روانشناسی رنگ،روانشناسی رنگ زرد
روانشناسی رنگ ها
روانشناسی رنگ قرمز میگوید که این رنگ با ایجاد احساس هیجان در مردم، فعالیت امواج مغزی انها را تحریک کرده، ...
تغذیه،کاهش کلسترول،کاهش چربی خون
غذاهای مفید کاهش کلسترول خون
خوردن ماهی های چرب به سلامت قلب و عروق کمک می کند زیرا ماهی هایی که طبیعت چرب  دارند و ...
ماسک میوه،لیفت صورت،میوه جات مفید پوست
جلوگیری از افتادگی پوست با خوردن میوه
شاید تصور می کنید که داشتن پوستی قوی و سفت فقط در با استفاده از کرم ‌های گرانقیمت و صرف ...

آموزش پخت شیرینی نسکافه و گردو

   موضوعات : آشپزی و خانه داری

شیرینی نسکافه و گردو یک شیرینی خوشمزه است که ماندگاری زیادی هم داره. آموزش پخت این شیرینی خوشمزه در ادامه خواهد آمد.
من برای پایه یا خمیر آن از خمیر شیرینیِ نسکافه و گردو استفاده کردم.

آموزش پخت شیرینی نسکافه و گردو

مواد لازم:

  • کره / ۵۰ گرم
  • پودر قند / ۴۰ گرم
  • نسکافه / ۱ قاشق سوپخوری
  • آب یا شیر / ۱ قاشق سوپخوری
  • زرده تخم مرغ / ۱ عدد
  • گردوی ریز شده / نصف پیمانه
  • آرد / ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم
  • بیکینگ پودر / یک چهارم قاشق چایخوری

 

روش پخت شرینی نسکافه و گردو:

کره و پودر قند را با همزن بزنید. نسکافه را در آب یا شیر حل کنید و به کره اضافه کنید.

سپس زرده تخم مرغ و گردو را نیز اضافه کنید.

مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم کم بیفزایید تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.

خمیر را ما بین نایلون باز کرده، به اشکال مختلف قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.

بیسکوییت را با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد.

 

 

نکته ها:

  1. خمیر این شیرینی بسیار لطیف است و به راحتی قابلیت کاتر زدن را دارد. البته به دلیل داشتن پودر گردو ممکن است کمی کاتر زدن آن سخت باشد.
  2. گردو را خوب خوب آسیاب کنید و موقع کاتر زدن با حوصله و ظریف کار کنید.
  3. حتما و حتما طبق معمول شیرینی های خشک آرد را کم کم اضافه کنید و تا حدی که خمیر به دست نچسبد کافی است.
  4. شیرینی را بیش از ۱۵ دقیقه داخل فر نگذارید، زیرا خشک و سفت خواهد شد.

 

تزیین بهاری برای شیرینی نسکافه و گردو:

شیرینی ها رو به تعداد زوج درست کردم و مابین اونها نوتلا مارک فرمند زدم (با کمک قیف سرنگی و ماسوره شکوفه به صورت رزت نوتلا رو روی شیرینی زدم. نوتلا و نسکافه خیلی طعم عالی و کاملی با هم دارن.

برای شکوفه و برگ های روی شیرینی میتونین از خمیر فوندانت یا مارزیپان استفاده کنین.

با کمک قالب مخصوص فوندانت گل و برگ رو قالب زدم و با شکلات مذاب روی کوکی فیکس کردم.

این بیسکویت کم شیرینه و وجود نوتلا و گل فوندانتی جبران شیرینی کم اون رو میکنه.

منبع : مامی سایت

 

تگ های مطب : ,,
ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ | تعداد بازدید : 562 بازدید | کد مطلب: 2093
googleplus stumbleupon digg cloob twitter facebook فریندفید اشتراک در بالاترین delicious linkedin

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.