ایزابل اوپر، بازیگر فرانسوی اسکار فرش قرمز
ستارگان معروف روی فرش قرمز در مراسم اسکار ۲۰۱۷
ستارگان و هنرپیشگان معروفی که در مراسم اسکار ۲۰۱۷ روی فرش قرمز رفتند. مراسم اسکار ۲۰۱۷ هم برگزار شد و همانطور ...
دوچرخه سواری دختران بی حجاب خیابان تهران
دوچرخه سواری گروهی زنان عراقی در خیابان
در اقدامی برخی از زنان عراقی تصمیم گرفتند جهت رواج دوچرخه سواری و برطرف کردن رواج عرفی در جامعه اقدام ...
عکس/ مانتو جلو باز دخترانه ۹۵
در بهار ۹۵ بسیاری از دختر ها به دنبال مانتوهای جلو باز جدید و زیبا هستند تا در فصل جدید ...
عکس حیوانات بزرگ,سگ بزرگ
عکس/ حیوانات بزرگ و واقعی
در بعضی از گونه های حیواناتی که ممکن است از نزدیک یا در تلویزیون دیده باشید نژادهایی هستند که بسیار ...
راه رفتن ,افزایش سوخت و ساز
بالابردن سوخت و ساز بدن
افزایش سوخت و ساز بدن علاوه بر سلامت باعث کنترل وزن نیز می شود. بسیاری از افرادی که وزن زیادی ...
طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار
فکر کنم طرز تهیه پاپ کورن ساده را همه افراد بدانند. فقط کافی است مقدار کمی روغن و نمک را ...
مویز،خوردن مویز برای زن باردار،مویز و تقویت جنین
خواص خوردن مَویز برای جنین
حتما با خواص و فوایدی که مَویز برای بدن دار آگاه هستید. یکی از عمده فوایدی که برای مویض گفته ...
روانشناسی رنگ،روانشناسی رنگ زرد
روانشناسی رنگ ها
روانشناسی رنگ قرمز میگوید که این رنگ با ایجاد احساس هیجان در مردم، فعالیت امواج مغزی انها را تحریک کرده، ...
تغذیه،کاهش کلسترول،کاهش چربی خون
غذاهای مفید کاهش کلسترول خون
خوردن ماهی های چرب به سلامت قلب و عروق کمک می کند زیرا ماهی هایی که طبیعت چرب  دارند و ...
ماسک میوه،لیفت صورت،میوه جات مفید پوست
جلوگیری از افتادگی پوست با خوردن میوه
شاید تصور می کنید که داشتن پوستی قوی و سفت فقط در با استفاده از کرم ‌های گرانقیمت و صرف ...

طرز تهیه جوجه کباب لاری

   موضوعات : آرایشی و زیبایی

طرز تهیه جوجه کباب لاری, آموزش پخت جوجه کباب لاری

جوجه کباب لاری یکی از خوشمزه‌ترین و نرم‌ترین انواع جوجه کباب است. استفاده از ماست پر چرب در مراحل مزه دار کردن، این کباب را از بقیه کباب‌ها متفاوت کرده. البته متخصصان غذایی استفاده از ماست پرچرب را برای حفظ سلامتی توصیه نمی‌کنند.

مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:

مرغ متوسط…. ۱ عدد
ماست پر چرب…. یک و نیم پیمانه
تخم گشنیز…. ۱ ق غ
زعفران آب زده…. ۱ ق غ
پیاز متوسط…. ۲ عدد
فلفل پاپریکا…. ۱ ق غ
لیمو ترش تازه…. ۲ عدد
روغن زیتون یا روغن مایع…. نصف پیمانه
نمک و فلفل قرمز…. به مقدار دلخواه

طرز تهیه جوجه کباب لاری:

۱- مرغ را پاک کرده پوست آن را جدا کرده به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و بشورید کنار بگذارید تا آب آن برود.
۲- تکه‌های مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و لابه لای آن پیاز‌های اسلایس شده به صورت حلقه‌ای بریزید.
۳- لیمو‌ها را چهار تکه کرده با دست آب آن را به مرغ اضافه کنید و پوست آن را نیز لا به لای مرغ‌ها قرار دهید.
۴- ماست را نیز لا به لای مرغ‌ها ریخته و خوب مخلوط کنید تا تمام مرغ‌ها به ماست آغشته شوند.
۵- فلفل قرمز، فلفل پاپریکا، نمک را نیز به مواد بیفزایید. تخم گشنیز‌ها را نیز با دست خرد کرده و اضافه کنید.
۶- در آخر روغن و زعفران آب زده را به مواد بیفزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید (زعفران به دلیل عطر زیاد کمی مزه مرغ را عوض می‌کند اگر مایل هستید که مزه مرغ زیاد تغییر نکند می‌توانید به جای زعفران از رنگ غذا یا ریشه زغفران که عطر کمتری دارد استفاده کنید یا جوجه را ساده بخوابانید)
۷- در ظرف را بسته و حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا عطر و طعم مواد به خورد مرغ برود.
۸- قبل از به سیخ کشیدن مرغ‌ها نمک آن را چشیده و جوجه‌ها را به سیخ بکشید.
۹- توجه کنید تکه‌های مختلف مرغ زمان متفاوتی برای کباب شدن دارند پس بر روی یک سیخ از تکه‌های همگن استفاده کنید به این معنی که به طور مثال تکه‌های استخوانی را با هم به سیخ بکشید یا تکه‌هایی که مرغ یک تکه‌اند را کنار هم بگذارید.
۱۰- مرغ‌ها را به سیخ زده و روی منقل (ترجیحا ذغالی) قرار دهید و به مرور زیر و رو کرده تا دو طرف سیخ به یک اندازه حرارت دیده و متناسب با هم کباب شوند.
۱۱- برای سس روی کباب در ظرفی کره را آب کرده زعفران و آب لیمو را بیفزایید کمی حرارت دهید تا غلیظ شود.
۱۲- بعد از ۱۵ دقیقه که کباب‌ها تقریبا آماده شد با یک قلم مو سس را روی کباب‌ها بدهید و کمی حرارت دهید. دو طرف کباب‌ها را که خوب به سس آغشته کردید و حرارت دادید تا سس به خورد آن برود از روی منقل بردارید و در ظرف مناسبی سرو نمایید.
۱۳- اگر مقدار جوجه‌ها زیاد است در یک قابلمه نان بگذارید و جوجه‌های کباب شده را در قابلمه بریزید تا سرد نشوند و وقتی تمام جوجه‌ها کباب شد همه را با هم در ظرف مناسب سرو نمایید.
۱۴- می‌توانید در سیخ جدا گوجه‌ها را به سیخ کشیده و بر روی منقل کباب کنید.
۱۵- می‌توانید لابه لای جوجه‌ها گوجه، پیاز و یا فلفل دلمه‌ای‌های رنگی را به سیخ زده کباب نمایید که زیبایی و رنگ خاص به مجموعه کباب شما می‌دهد.
۱۶ – می‌توانید به جای فلفل پاپریکا از ادویه تندوری نیز استفاده کنید

این هم جوجه کباب لاری خوشمزه.

نوش جان

 

تگ های مطب : ,,,,,,
ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ | تعداد بازدید : 454 بازدید | کد مطلب: 2104
googleplus stumbleupon digg cloob twitter facebook فریندفید اشتراک در بالاترین delicious linkedin

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.