ایزابل اوپر، بازیگر فرانسوی اسکار فرش قرمز
ستارگان معروف روی فرش قرمز در مراسم اسکار ۲۰۱۷
ستارگان و هنرپیشگان معروفی که در مراسم اسکار ۲۰۱۷ روی فرش قرمز رفتند. مراسم اسکار ۲۰۱۷ هم برگزار شد و همانطور ...
دوچرخه سواری دختران بی حجاب خیابان تهران
دوچرخه سواری گروهی زنان عراقی در خیابان
در اقدامی برخی از زنان عراقی تصمیم گرفتند جهت رواج دوچرخه سواری و برطرف کردن رواج عرفی در جامعه اقدام ...
عکس/ مانتو جلو باز دخترانه ۹۵
در بهار ۹۵ بسیاری از دختر ها به دنبال مانتوهای جلو باز جدید و زیبا هستند تا در فصل جدید ...
عکس حیوانات بزرگ,سگ بزرگ
عکس/ حیوانات بزرگ و واقعی
در بعضی از گونه های حیواناتی که ممکن است از نزدیک یا در تلویزیون دیده باشید نژادهایی هستند که بسیار ...
راه رفتن ,افزایش سوخت و ساز
بالابردن سوخت و ساز بدن
افزایش سوخت و ساز بدن علاوه بر سلامت باعث کنترل وزن نیز می شود. بسیاری از افرادی که وزن زیادی ...
طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار
فکر کنم طرز تهیه پاپ کورن ساده را همه افراد بدانند. فقط کافی است مقدار کمی روغن و نمک را ...
مویز،خوردن مویز برای زن باردار،مویز و تقویت جنین
خواص خوردن مَویز برای جنین
حتما با خواص و فوایدی که مَویز برای بدن دار آگاه هستید. یکی از عمده فوایدی که برای مویض گفته ...
روانشناسی رنگ،روانشناسی رنگ زرد
روانشناسی رنگ ها
روانشناسی رنگ قرمز میگوید که این رنگ با ایجاد احساس هیجان در مردم، فعالیت امواج مغزی انها را تحریک کرده، ...
تغذیه،کاهش کلسترول،کاهش چربی خون
غذاهای مفید کاهش کلسترول خون
خوردن ماهی های چرب به سلامت قلب و عروق کمک می کند زیرا ماهی هایی که طبیعت چرب  دارند و ...
ماسک میوه،لیفت صورت،میوه جات مفید پوست
جلوگیری از افتادگی پوست با خوردن میوه
شاید تصور می کنید که داشتن پوستی قوی و سفت فقط در با استفاده از کرم ‌های گرانقیمت و صرف ...

طرز تهیه بورک میان وعده ترکیه ای

   موضوعات : آشپزی و خانه داری، اسلایدشو

شاید شما به دنبال تنوع در وعده های غذایی یا میان وعده های خود باشید. در اینجا یکی از میان وعده های محبوب ترکیه را به شما معرفی می کنیم. بورک یکی از معروف ترین میان وعده ها در بین مردم کشور ترکیه است.

طرز تهیه بورک ترکیه ای

بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه!

بسته به زمانی که می‌خواهید بورک درست کنید، مواد مورد علاقه‌ای را در این خمیر می‌پیچانید و در روغن سرخ و یا در فر پخت می‌کنید. مثلا مردم ترکیه عادت دارند که برای صبحانه یا عصرانه در خمیر یوفکا پنیر و سبزیجات و زیتون منطقه اژه (سواحل دریای اژه) بپیچانند و یا برای نهار در آن کالباس، گوجه، زیتون، سبزیجات، پنیر، فلفل دلمه‌ای و… بگذارند.

همچنین گوشت چرخ کرده گوساله، گوشت مرغ، اسفناج، قارچ، تخم مرغ و … از جمله مواد غذایی هستند که برای تهیه بورک از آنها استفاده می‌شود.

بورک غذایی بسیار ساده و مقوی است و بسته به سلیقه و وقت خود می‌توانید آن را برای مهمانی های شبانه و خودمانی تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه بورک ترکی :

خمیر یوفکا مقدار لازم
 سیب زمینی  ۳ عدد
 پیاز ۱ عدد
 روغن زیتون مقداری
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه بورک ترکی :
سیب زمینی ها را بپزید ، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
سپس سیب زمینی ها پخته را ریز خرد کنید ( یا رنده کنید ) و به پیاز اضافه نمائید ، کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیرها را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید.
خمیرها را به نوبت باز کنید و روی خمیرها کمی زرده بمالید سپس مقداری از مخلوط آماده داخل خمیر بریزید ، لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبه های خمیر کمی زرده تخم مرغ بزنید ( زرده تخم مرغ مانند چسب عمل میکند ).
کف سینی را چرب کنید سپس خمیرهای آماده را کف قالب بچینید ، سینی را درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید ، پس از آماده شدن بورک ها را به همراه سس دلخواه سرو نمائید.
می توانید درون ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و دو طرف بورک ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.

تگ های مطب : ,,,,
ارسال شده در ۶ خرداد ۱۳۹۴ | تعداد بازدید : 954 بازدید | کد مطلب: 2580
googleplus stumbleupon digg cloob twitter facebook فریندفید اشتراک در بالاترین delicious linkedin

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.