ایزابل اوپر، بازیگر فرانسوی اسکار فرش قرمز
ستارگان معروف روی فرش قرمز در مراسم اسکار ۲۰۱۷
ستارگان و هنرپیشگان معروفی که در مراسم اسکار ۲۰۱۷ روی فرش قرمز رفتند. مراسم اسکار ۲۰۱۷ هم برگزار شد و همانطور ...
دوچرخه سواری دختران بی حجاب خیابان تهران
دوچرخه سواری گروهی زنان عراقی در خیابان
در اقدامی برخی از زنان عراقی تصمیم گرفتند جهت رواج دوچرخه سواری و برطرف کردن رواج عرفی در جامعه اقدام ...
عکس/ مانتو جلو باز دخترانه ۹۵
در بهار ۹۵ بسیاری از دختر ها به دنبال مانتوهای جلو باز جدید و زیبا هستند تا در فصل جدید ...
عکس حیوانات بزرگ,سگ بزرگ
عکس/ حیوانات بزرگ و واقعی
در بعضی از گونه های حیواناتی که ممکن است از نزدیک یا در تلویزیون دیده باشید نژادهایی هستند که بسیار ...
راه رفتن ,افزایش سوخت و ساز
بالابردن سوخت و ساز بدن
افزایش سوخت و ساز بدن علاوه بر سلامت باعث کنترل وزن نیز می شود. بسیاری از افرادی که وزن زیادی ...
طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار
فکر کنم طرز تهیه پاپ کورن ساده را همه افراد بدانند. فقط کافی است مقدار کمی روغن و نمک را ...
مویز،خوردن مویز برای زن باردار،مویز و تقویت جنین
خواص خوردن مَویز برای جنین
حتما با خواص و فوایدی که مَویز برای بدن دار آگاه هستید. یکی از عمده فوایدی که برای مویض گفته ...
روانشناسی رنگ،روانشناسی رنگ زرد
روانشناسی رنگ ها
روانشناسی رنگ قرمز میگوید که این رنگ با ایجاد احساس هیجان در مردم، فعالیت امواج مغزی انها را تحریک کرده، ...
تغذیه،کاهش کلسترول،کاهش چربی خون
غذاهای مفید کاهش کلسترول خون
خوردن ماهی های چرب به سلامت قلب و عروق کمک می کند زیرا ماهی هایی که طبیعت چرب  دارند و ...
ماسک میوه،لیفت صورت،میوه جات مفید پوست
جلوگیری از افتادگی پوست با خوردن میوه
شاید تصور می کنید که داشتن پوستی قوی و سفت فقط در با استفاده از کرم ‌های گرانقیمت و صرف ...

طرز تهیه مطنجن مرغابی (غذای محلی استان گیلانی)

   موضوعات : آشپزی و خانه داری

این خورشت را  اغلب در گیلان با مرغابی تهیه می‌کنند ولی اگر در دسترس شما مرغابی نبود میتوانید با مرغ هم این غذای خوشمزه را هم تهیه کنید.

اموزش پخت مرغ،غذای گیلانی

مواد لازم برای تهیه این خورشتبرای ۶ -۷ نفر

– مرغابی یا مرغ : يك عدد کامل

– مغز گردوی ساییده شده: ۵ -۶ پیمانه

– قیسی هسته جدا: ۲۵۰ گرم

– کشمش پلویی: ۲۵۰ گرم

– رب انار: ۳-۴ قاشق غذاخووری

– شکر: يك تا دو قاشق غذاخوری

– نمک،روغن، فلفل و دارچین: به مقدار لازم

اگر رب انار شیرین بود می‌توانید شکر را حذف از مواد غذایی کنید ؛ یا اگر ترشی آن کافی نبود چند قاشق آب غوره یا آب لیمو  به خورش اضافه کنید.
طرز تهیه غذا :

رب انار و شکر را در یک پیمانه آب  با یکدیگر حل کنید .

مرغابی  یا مرغ و مغز گردو را با يك لیتر آب در قابلمه روی آتش ملایم بگذارید  و اجازه دهید  ۲ ساعت کامل روی حرارت باشد تا مرغابی بپزد و گردو به اصطلاح روغن بیاندازد . در پایان ساعت اول  پخت محلول رب انار را با کمی نمک و فلفل به ان  اضافه کنید و خوب هم بزنید .

۲-۳ قاشق روغن در یک  تابه روی آتش ملایم حرارت دهید ،قیسی و کشمش را ۳-۴ دقیقه در آن تفت دهید و اندکی دارچین  به ان بپاشید.

سپس قیسی و کشمش را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید قابلمه با در نیمه باز ۲۰/۱۵ دقیقه ریز جوش بزند .

پس از اماده شدن خورش میتوانید انرا با برنج سفید میل کنید.

تگ های مطب : ,,,,,
ارسال شده در ۷ شهریور ۱۳۹۴ | تعداد بازدید : 1,057 بازدید | کد مطلب: 3626
googleplus stumbleupon digg cloob twitter facebook فریندفید اشتراک در بالاترین delicious linkedin

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.