ایزابل اوپر، بازیگر فرانسوی اسکار فرش قرمز
ستارگان معروف روی فرش قرمز در مراسم اسکار ۲۰۱۷
ستارگان و هنرپیشگان معروفی که در مراسم اسکار ۲۰۱۷ روی فرش قرمز رفتند. مراسم اسکار ۲۰۱۷ هم برگزار شد و همانطور ...
دوچرخه سواری دختران بی حجاب خیابان تهران
دوچرخه سواری گروهی زنان عراقی در خیابان
در اقدامی برخی از زنان عراقی تصمیم گرفتند جهت رواج دوچرخه سواری و برطرف کردن رواج عرفی در جامعه اقدام ...
عکس/ مانتو جلو باز دخترانه ۹۵
در بهار ۹۵ بسیاری از دختر ها به دنبال مانتوهای جلو باز جدید و زیبا هستند تا در فصل جدید ...
عکس حیوانات بزرگ,سگ بزرگ
عکس/ حیوانات بزرگ و واقعی
در بعضی از گونه های حیواناتی که ممکن است از نزدیک یا در تلویزیون دیده باشید نژادهایی هستند که بسیار ...
راه رفتن ,افزایش سوخت و ساز
بالابردن سوخت و ساز بدن
افزایش سوخت و ساز بدن علاوه بر سلامت باعث کنترل وزن نیز می شود. بسیاری از افرادی که وزن زیادی ...
طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار
فکر کنم طرز تهیه پاپ کورن ساده را همه افراد بدانند. فقط کافی است مقدار کمی روغن و نمک را ...
مویز،خوردن مویز برای زن باردار،مویز و تقویت جنین
خواص خوردن مَویز برای جنین
حتما با خواص و فوایدی که مَویز برای بدن دار آگاه هستید. یکی از عمده فوایدی که برای مویض گفته ...
روانشناسی رنگ،روانشناسی رنگ زرد
روانشناسی رنگ ها
روانشناسی رنگ قرمز میگوید که این رنگ با ایجاد احساس هیجان در مردم، فعالیت امواج مغزی انها را تحریک کرده، ...
تغذیه،کاهش کلسترول،کاهش چربی خون
غذاهای مفید کاهش کلسترول خون
خوردن ماهی های چرب به سلامت قلب و عروق کمک می کند زیرا ماهی هایی که طبیعت چرب  دارند و ...
ماسک میوه،لیفت صورت،میوه جات مفید پوست
جلوگیری از افتادگی پوست با خوردن میوه
شاید تصور می کنید که داشتن پوستی قوی و سفت فقط در با استفاده از کرم ‌های گرانقیمت و صرف ...

۱۱ مورد استفاده منحصر به فرد مایکروویو

   موضوعات : آشپزی و خانه داری، دسته‌بندی نشده

اشک ریختن پیاز مایکروفر

اشک ریختن

وقتی یک پیاز یا سبزی را برش می زنید گاز سولفوریک آزاد می کند. این گاز واکنش نشان می دهد و موجب تحریک مجرای اشک ما می شود. با قرار دادن پیاز در داخل مایکروویو به مدت نیم دقیقه آنزیم های موجود در پیاز با شکستن از هم جدا شده و گاز سولفریک از آن خارج شده در نتیجه در هنگام برش پیاز از اشک از چشمان شما نخواهد آمد.

شکرک زدن عسل و مربا

شکرک زدن مربا یا عسل

اگر مربا یا عسل شکرک زد هیچ نگران نباشید. مایکرووفر شما اینجاست. برای مدت ۳۰ ثانیه مربا (یا عسل) را در مایکروویو قرار دهید مشکل شکرک آن حل می شود.

خشک کردن سبزی مایکروویو

خشک کردن سریع گیاهان

آیا شما برای خشک کردن گیاهان از شیوه سنتی استفاده می کند ؟ با قرار دادن گیاهان در یک دستمال آشپزخانه (دستمال حوله ای) و قرار دادن در روزنامه میتوانید گیاهان را خشک نمایید.

کندن آسان و سریع پوست سیر

کندن پوست سیر سریع و آسان

قرار دادن سیر به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه در مایکروویو باعث نرم شدن سیر و در نتیجه جداشدن آسان پوست آن می شود که بعد از این مرحله میتوانید به راحتی سیر را خرد کرده و یا چرخ نمایید.

لوبیا مایکروویو

آشپزی سریع با لوبیا

آیا شما برای پختن یک شب قبل لوبیا را خیس می کنید ؟ آیا برای پختن یک غذا وقت کم دارید ؟ با قرار دادن دانه های لوبیا در یک کاسه و اضافه کردن مقدار کمی از نوشابه بی کربنات، اجازه دهید که لوبیا کامل با آب غرق شود. سپس حرارت آن را در مایکروویو برای مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید و حدود نیم ساعت کنار بگذارید آنها آماده استفاده خواهد بود.

نان مانده

استفاده مجدد از نان مانده و چیپس سیب زمینی

نان بیات را در دستمال حوله ای (دستمال آشپزخانه) قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه در مایکروویو قرار دهید. دقت کنید که نان آب نداشته باشد. اگر اینچنین بود در صورت لوزم مجدد ۱۰ ثانیه دیگر در مایکروفر زمان دهید. این روش برای چیپس سیب زمینی نیز کاربرد دارد.

 

پاک کردن آسان مایکروفر

آیا شما برای پاک کردن مایکروویو خود که ممکن است قبلا موادی به آن پاشیده شده باشد دچار مشکل هستید ؟ با قرار دادن یک فنجاب آب و روشن کردن مایکروفر باعث بخار شدن آب میشود. این امر موجب نرم شدن مواد چسبنده شده و در نتیجه به آسانی مای توانید اقدام به تمیز کردن مایکروویو نمایید.

 پوست کندن آسان هلو

پوست کردن آسان میوه ها

آیا برای پوست کردن میوه هایی مانند هلو دچار مشکلید ؟ میوه مورد نظر را در مایکروفر به مدت ۳۰ ثانیه قرار دهید. سپس دو دقیقه به میوه استراحت بدید سپس اقدام به کندن پوست میوه نمایید.

 ضروف مناسب برای مایکروویو

آیا ظرف شما برای مایکروویو مناسب و بی خطر است ؟

برای اینکه از بی خطر بودن ظرفی که در مایکروویو قرار می دهید مطمئن شوید می توانید مقداری آب در آن ظرف قرار داده و آن را در مایکروویو برای مدت کوتاهی قرار دهید. چنانچه ظرف داغ شد و آب کمتر داغ شد ظرف برای مایکروفر مناسب نیست. چنانچه فقط آب داغ شد ظرف مناسب است.
استفاده مجدد از تمبر که قبلا مصرف شده

استفاده مجدد از تمبر که قبلا مصرف شده

ایا تمبر شما به کاغذ درست نمی چسبد و حالت خود را از دست داده است ؟ آیا اشتباها تمبر را جایی چسبانده و قصد کند آن را دارید ؟ با ریختن چند قطره آب پشت تمبر و قرار دادن به مدت ۲۰ ثانیه در مایکروفر می توانید مجدد از تمبر استفاده کنید.

ساندویچ خیسپ

ساندویچی که خیس شده است

ممکن است شما از فست فود ساندویچ سفارش داده باشید و وقتی ساندویچ را دریافت میکنید تا زمانی که قصد خوردن را دارید ممکن است در اثر بخار باعث ساندویچ شما خیس شده باشد که با قرار دادن آن در مایکروفر این مشکل برطرف می شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.